İÇERİK Detay YAZARLARIMIZ
:: Anasayfa
:: Haberler
:: Yazarlar
:: Sesli Makale
:: TARIM
:: ÇEVRE/DOGA
:: KENT ve YAŞAM
:: SAĞLIK
:: BİLİMSEL GELİŞMELER
:: İNANÇ
:: SİYASET
:: ÇALIŞMA HAYATI
:: DÜŞÜNSEL
:: TOPLUMSAL
:: SAGLIK İÇİN SPOR
:: KİŞİSEL GELİŞİM
:: EKONOMİ
:: EGİTİM
:: YARGIDAN
:: GÜVENLİK
:: TEKNOLOJİ
:: HOBİLER
:: MAĞAZİN
:: TOPLUMSAL YÖNLENDİRME HABERİ
:: DOGAL AFETLER
:: ULUSLARARASI(DİPLOMASİ)
:: KÜLTÜR-SANAT
:: İNSANLIK
:: TARİH
:: İLETİŞİM
Genç Yazarlarımız
Reklam

İMAN ETMEDİKCE CENNETE GİREMEZSİNİZ, BİRBİRİNİZİ DE SEVMEDİKCE İMAN ETMİŞ OLAMAZSINIZ!

H.z. Muhammed


Adrese Git
BAŞBAKAN’DAN CILGIN PROJE

BAŞBAKAN’DAN CILGIN PROJE

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sır gibi sakladığı ve herkesin merakla beklediği ‘çılgın proje’ bugün açıklanıyor. Çılgın Proje ne? Çılgın Projeye nereye yapılıcak. Çılgın Proje video izle. Recep Tayyip Erdoğan Çılgın Proje bugün açıklamayı düşünüyor. Herkesin merakla beklediği çılgın proje nin ne olduğu herkes tarafımdan merakla bekleniyor. Mühteşem projenin adı Kanal İstanbul olarak açıklandı

Erdoğan “İstanbul projesi olacak” dediği projeyi animasyonlar ve slaytlarla kamuoyuna tanıtacak. Ayrıca Başbakan Recep Tayyip Erdoğan çılgın proje ile ilgili bütün detayları kamu oyunu paylaşıcağı söylendi. Peki çılgın proje nedir? Çılgın proje tanıtımı yayınlanır yayınlanmaz sitemizde olucaktır. Kanal istanbul detayları yakında burada olucak.

Şimdiye kadar basında öne çıkan projeler şöyle:

Haliç’e Mega Kanal: Bu projeyle ortaya dev bir ada çıkacak. Türkiye’nin 3. büyüğü olacak bu ada Beyoğlu, Şişli, Kağıthane, Beşiktaş ve Sarıyer ilçelerini içine alacak. Haliç’in devamında 15-20 kilometrelik bir kanalla bu ada Büyükdere’de Boğaz ile buluşacak.

Uygarlıklar Köprüsü: Çeşitli şirketlere danışmanlık hizmeti veren Murat Şaylan’ın blogunda yer verdiği bu projenin, Boğaz’ın iki köprüsünün arasına yapılması öngörülüyordu. Avrupa ve Anadolu yakalarında 4 ayak olacak. Bu ayaklar ortada, Boğaz’ın üstünde birleşecek ve büyük bir dairesel alan oluşacak. İstanbullular yürüyerek bu ayaklardan ortadaki geniş alana ulaşabilecek, burada yemek yiyip gezinti yapabilecek.

Ataşehir’e Selimiye: Bu alternatiflerin dışında, Mimar Sinan’ın Edirne’de yaptığı Selimiye Camii’nin birebir Ataşehir’de inşa edilmesinin “Erdoğan’ın çılgın projesi” olduğu da iddia edilmişti.

İLK ULUÇ YAZMIŞTI
‘Çılgın proje’yi gündeme ilk Hıncal Uluç getirmişti. Başbakan’la telefon görüşmesi yapan Uluç köşesinde şunları yazmıştı: “İki cümle ile projenin adını söyledi. Telefon elimde dondum kaldım.. Bu İstanbul konusunda bugüne dek duyduğum en çılgın proje.. Biri bana “Bin proje say” dese, bin gün izin verse aklıma gelmez. Öyle çılgın.

Bu projeyi, bir TV canlı yayınında Türk ve Dünya (Dünya.. Bu sözcüğe dikkat edin. Şifre o.) kamuoyuna açıklamak Başbakanın hakkı..”

Çılgın proje

Istanbul hakkında Sayın Başbakan’ımızın Sonuçta bir Çarşamba meçhulümüz kadar “deli projesi” değil, sadece İstanbul, tüm Türkiye’nin ihtiyacı var biraz “deli projesi”‘s.

sonsuz değerler ve kültür On asırlık köklü ve sahibi, medeniyetin beşiği, Türkiye’nin Cumhuriyet dönemi ve yürürlüğe giren bir teşebbüsün transferi gibi başka bir medeniyet, kültür, özellikle, bir yüklenen anlamı . Hem, hem de zayıf bir kalp ve iklim yenmek için bu girişimi anlamı ile güzel iklim ruhunda, olsa dünyadaki yaşamın dinamiklerini temel insanlar hala bizim değerleri kısmen taban yerleşmiş olup olmadığını olur çıkılmamış, değerler, vakıf ve anlam Türkiye’nin kökleri mahrum her türlü bir ucube çıktı ve her zaman olduğu gibi kaos tamamen farklı bir girdap ve çırpınır dururdu. Medeniyet orta mesh hala, frenlemek taşınmak bir ölçüde acı oldu, ülkemizde tam bir kaos kamu taban ve anafora belirli bir ölçüde koruma değeri, onun varlık ve belki dışarı kendi oranı ve ülkemizde yepyeni bir kimlik ve halkımızın bir kazanamamış var.

sokak köpekleri ile Bugün İstanbul sokaklarında, “Fütüvvet” ruhu ve duygusu alakasız, onlar fındık ve içilen sigara paketi ve izmaritleriyle yerlerde yemek, gruplar halinde gençlerin biriken veya mahallelerde kirleten dolaşıyor görülme akort sesi. Günün her saati, en sık plansız bir sonucu olarak karşılaşılan ve çalışan arasında inşaat-kırmızı ışık, kırmızı ışık durdurma işlemini durdurmak planlanmamış ve bunları birçok eksikliği eğitim, kural kaba sürücüleri ve tam bir trafik arapsaçı gibi değil , yeni kurulan ilçe ve hatta zaten sıkışık ve ev, belki ev kullanan ve kirleten bilmiyor gibi park, sokak, mahalle, dönüştü daha çöken garajsız evleri ve sokakları sonucunda imar kontrol etmeden, uygulamalı , belediyelerin bahçe birbirine bağlı yeşil alanların genişliği, yeşil, böbürlendi rağmen estetik her türlü bina ve bunların sokaklarında tam bir renk kirliliği deformite veya görünüm sergileyen olmadan aileler, plansız, farklı yükseklik, gibi , ses yalıtımı ve mahremiyetten eksikliği, duvar farklı yükseklik ve çirkin, çirkin apartmanlar dört odadan oluşmaktadır … Kısacası, önümüzde giyen halkımızın o ruhu ve iç yansıtır gibi “şehir çirkinleştirme,” bir manzara kotardığı uzmanları birlikte çalıştılar. iki bakan bir yüzü “Milli eğitim” ve kültür politikaları, diyerek bu görüşü, ruh, anlam ve değer yoksun için en önemli nedenleri, bu temel plan, hedef herhangi bir olası ekonomik kalkınma da var kent ve kentin yaşam ve kentleşme, göç kültürünün farkında bilinmemektedir Anadolu tepki olarak boş bir kaotik kazık dayalı herhangi bir çözüm planının bir sonucu olarak “kentsel büyüme” dir.

İktidardaki Sayın Başbakan’ımız ilk günlerinde anlamlı İstanbul’un nüfusu azaltılmış anlamına geliyordu. Ancak, İstanbul değil sadece ekonomik politikalar ve bitiş terörizm, bazı “şehir” dışında mutlaka dolayı başarı övünülen TOKİ hizmetleri, aynı zamanda Anadolu boş büyük yetişkindir. sınırlamak için doğuda neredeyse belki de doğu yöne Marmara Denizi’nin güneydoğu sonunda Gaziantep, büyük ölçüde çöl manzarası arzediyor Türkiye. Bu nedenle, sadece İstanbul’da, tüm Türkiye’nin “deli projesi” Anadolu’nun büyük şehirlere göçü durdurmak için geri göç veren en önemli ihtiyaç dilek ve zamanlama düzenli kentleşme, şehrin gerçek bir kültür, bir sorun olmanın çöl s bir kimlik, bu nedenle iyi tanımlanmış bir eğitim ve kültür politikasının inşaat ve yanı sıra değerlere dayalı bir ekonomik kalkınma için sedentarization kurtarma. Belki de Başbakan, İstanbul’un “deli projesi” İki taraf, İstanbul’un tarihi verecektir zamanla yeniden vücut, geri göçü bir projedir şehir hareket merkezine gerçek bir konfor kurmak “dedi.

 

 

EKONOMİ  
Tasarruf şart, şartta kim yapacak?
HÜSEYİN BENEK

TOPLUMSAL  
İTAAT, TEPKİ ARASINDA SIKIŞAN İNSAN!!!
FİKRİ ADİL

TOPLUMSAL  
CUMHURİYETİN YÜZÜ KADINLAR
Nevval SEVİNDİ

TARİH  
TÜRKLERİN TARİHDE YERİ ve ÖNEMİ
Tomris VAKANÜVİS

ŞİİR  
NORMALİ AŞMAK!
AHSEN'E SEVDALI

TOPLUMSAL  
DİN NEDİR, NE DEGİLDİR?!?!
SITDIK FANİ

SİYASET  
MUHALİFLER İTTİFAKLAMI, İTTİFAKSIZ MI?
M.Akif GÖKALP

SİYASET  
CHP TARTIŞMANIN KEYFİLİĞİ
AYDIN FİKİRLİ

ÖNERİLER  
KİLO SORUNUMUZ SAGLIK SORUNUNA DÖNÜŞMESİN
DERMAN ABİ

GELECEK  
YAPAY ZEKA ve METAVERSE NEDİR?
Şahin KAHİN

Reklam

“Din lüzumlu bir müessesedir. Dinsiz milletlerin devamına imkân yoktur."

                                    M.Kemal Atatürk


Adrese Git
Sitemiz en iyi 1024 x 768 çözünürlükte ve Internet Explorer ile görüntülenir...
EpoxSoft