İÇERİK Detay YAZARLARIMIZ
:: Anasayfa
:: Haberler
:: Yazarlar
:: Sesli Makale
:: TARIM
:: ÇEVRE/DOGA
:: KENT ve YAŞAM
:: SAĞLIK
:: BİLİMSEL GELİŞMELER
:: İNANÇ
:: SİYASET
:: ÇALIŞMA HAYATI
:: DÜŞÜNSEL
:: TOPLUMSAL
:: SAGLIK İÇİN SPOR
:: KİŞİSEL GELİŞİM
:: EKONOMİ
:: EGİTİM
:: YARGIDAN
:: GÜVENLİK
:: TEKNOLOJİ
:: HOBİLER
:: MAĞAZİN
:: TOPLUMSAL YÖNLENDİRME HABERİ
:: DOGAL AFETLER
:: ULUSLARARASI(DİPLOMASİ)
:: KÜLTÜR-SANAT
:: İNSANLIK
:: TARİH
:: İLETİŞİM
Genç Yazarlarımız
Reklam

İMAN ETMEDİKCE CENNETE GİREMEZSİNİZ, BİRBİRİNİZİ DE SEVMEDİKCE İMAN ETMİŞ OLAMAZSINIZ!

H.z. Muhammed


Adrese Git
HAS PARTİDEN EKONOMİK HEDEFLER

Yeni Türkiye'nin Yeni Ekonomisini Kuracağız  

Halkın Sesi Partisi Ankara İl Başkanlığı binası HAS Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş tarafından coşkulu bir törenle açıldı. HAS Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş,  HAS Parti'nin seçimlerde üç ana konuyu öne çıkaracağını belirterek, "Bunlar, yeni Türkiye'nin yeni siyaseti, yeni Türkiye'nin yeni ekonomisi ve tüm sosyal kesimler arasında sosyal barışı sağlamak üzerine kurulu bir seçim kampanyası yürüteceğiz" dedi.

 

Yeni Siyaset Tarzını HAS Parti Temsil Ediyor

Türkiye'de soğuk savaş siyasetinin geride kaldığını ve bunun yerine tüm Türkiye'yi kucaklayan bölmeyen, kutuplaştırmayan ve ötekileştirmeyen bir siyaset tarzına ihtiyaç olduğunu belirten Kurtulmuş, "İşte yeni Türkiye'nin bu yeni siyaset tarzını HAS Parti temsil ediyor" dedi. HAS Parti'nin birinci önceliğinin Türkiye'de siyasi ve hukuki reform süreci başlatmak olduğunu belirten Kurtulmuş, ''Bunun başlangıcı yeni bir anayasadır. Yeni bir anayasa yapılması için yıllardır söylediğimiz bir 'anayasa meclisi' mecburidir. Yani halk tarafından eşit bir şekilde seçilen temsilcilerle hazırlanan yeni bir anayasadan bahsediyoruz. Tanzimat'tan beri bu ülkedeki siyasetin bir numaralı sorusu 'Anayasayı kim yapar' sorusudur. Biz Tanzimat'tan beri gelen bu soruna son vermek istiyoruz. Türkiye'nin yeni bir anayasa ihtiyacı var. Bu anayasayı millet kendisi yapacaktır" diye konuştu.

Yeni Türkiye'nin Yeni Ekonomisini Kuracağız

Ekonomide uygulanan Derviş-Fischer modelinin zadegânı daha zengin ettiğini, üretim ve ihracattan yoksun olduğunu belirten Kurtulmuş, "Bu model halkımızı yıllardır borçlandırmıştır ve yoksullaştırmıştır. İşte biz ekonomiye makas değiştirteceğiz. Üretim-istihdam ve ihracatı öne çıkaran ekonomi modeliyle yeni Türkiye'nin yeni ekonomisini uygulayacağız. Bizim dönemimizde bu ülkenin insanları kazanacak, Ayşeler, Fatmalar, Ahmetler ve Ali'ler alınterinin karşılığını alacak" diye konuştu. HAS Parti programının üçüncü önemli ayağının ise toplum içerisindeki kutuplaştırmayı kaldırarak "sosyal barışı' sağlamak olduğunu belirten Kurtulmuş, HAS Parti'nin Yeni Türkiye'nin yeni partisi olduğunu dile getirdi.

 

HAS Parti Türkiye'nin Vicdanıdır

Kurtulmuş,  "HAS Parti Türkiye'nin vicdanıdır, irfanıdır, aklıdır, insafıdır. Bunun için bu büyük sentezi oluşturduk. Ezberleri bozmak, kibir kulelerini yıkmak, kamplaşmayı ortadan kaldırmak için HAS Parti'ye ihtiyaç var. Önümüzde 60 günlük bir süre var. Bu süre zarfında HAS Parti'yi en yükseğe çıkarmak için mücadele edeceğiz. Pazartesi gününden itibaren canla başla çalışacak, bu partinin sesini halkın sesi yapacaksınız" dedi.

 

"Türkiye'nin siyasi tarihini yazanlar 1 Kasım 2010'da kurulan parti Türkiye'ye çeki düzen verdi. Bu parti Türkiye'de egemenlerin saltanatına son verdi' diyecekler" şeklinde konuşan Kurtulmuş, yeni bir medeniyetten bahseden 'ey kalabalıklar bu sokak çıkmaz sokaktır aklınızı ve vicdanınız harekete geçirin' diyen bir siyasi partinin kuruluşunu yazacaklardır. Çünkü biz milletin gücü ve milletin duasıyla kuruluyoruz." ifadelerini kullandı.

Gül: HAS Parti Zirveye Tırmanıyor

Ankara İl Başkanı Abdulhamit Gül açılış programı öncesinde yaptığı konuşmada, Ankara'nın bütün ilde teşkilatlandığını belirterek, "12 Haziran'da büyük bir başarıya imza atacağız. Halkın Sesi Ankara'dan çok daha güçlü bir şekilde yükselecek.  HAS Parti Türkiye'nin en genç partisidir ve biz yeni şeyler söylüyoruz. Biz geleceği inşa ediyoruz ve emin adımlarla zirveye doğru tırmanıyoruz. Artık Türkiye'de siyaseti yeniden formatlayan HAS Parti var. Numan Kurtulmuş var" dedi.

 

Aday Adayları Vitrine Çıktı

 

Ankara'nın Seymen oyunuyla başlayan açılış programında, Kurtulmuş, Seymenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Ankara'daki milletvekili aday adaylarının kürsüye gelmesi ve tanıtımının yapılmasının ardından aday adayları ile çektirilen hatıra fotoğrafı sonrasında Kurtulmuş, İl binasının açılışını yaptı. HAS parti'nin Ankara milletvekili aday adayları sayısı 62, bunların 17 tanesi kadın ve 4 aday da başörtülü.

kaynak www.hasparti.org 

 

EKONOMİ  
Tasarruf şart, şartta kim yapacak?
HÜSEYİN BENEK

TOPLUMSAL  
İTAAT, TEPKİ ARASINDA SIKIŞAN İNSAN!!!
FİKRİ ADİL

TOPLUMSAL  
CUMHURİYETİN YÜZÜ KADINLAR
Nevval SEVİNDİ

TARİH  
TÜRKLERİN TARİHDE YERİ ve ÖNEMİ
Tomris VAKANÜVİS

ŞİİR  
NORMALİ AŞMAK!
AHSEN'E SEVDALI

TOPLUMSAL  
DİN NEDİR, NE DEGİLDİR?!?!
SITDIK FANİ

SİYASET  
MUHALİFLER İTTİFAKLAMI, İTTİFAKSIZ MI?
M.Akif GÖKALP

SİYASET  
CHP TARTIŞMANIN KEYFİLİĞİ
AYDIN FİKİRLİ

ÖNERİLER  
KİLO SORUNUMUZ SAGLIK SORUNUNA DÖNÜŞMESİN
DERMAN ABİ

GELECEK  
YAPAY ZEKA ve METAVERSE NEDİR?
Şahin KAHİN

Reklam

“Din lüzumlu bir müessesedir. Dinsiz milletlerin devamına imkân yoktur."

                                    M.Kemal Atatürk


Adrese Git
Sitemiz en iyi 1024 x 768 çözünürlükte ve Internet Explorer ile görüntülenir...
EpoxSoft