İÇERİK Detay YAZARLARIMIZ
:: Anasayfa
:: Haberler
:: Yazarlar
:: Sesli Makale
:: TARIM
:: ÇEVRE/DOGA
:: KENT ve YAŞAM
:: SAĞLIK
:: BİLİMSEL GELİŞMELER
:: İNANÇ
:: SİYASET
:: ÇALIŞMA HAYATI
:: DÜŞÜNSEL
:: TOPLUMSAL
:: SAGLIK İÇİN SPOR
:: KİŞİSEL GELİŞİM
:: EKONOMİ
:: EGİTİM
:: YARGIDAN
:: GÜVENLİK
:: TEKNOLOJİ
:: HOBİLER
:: MAĞAZİN
:: TOPLUMSAL YÖNLENDİRME HABERİ
:: DOGAL AFETLER
:: ULUSLARARASI(DİPLOMASİ)
:: KÜLTÜR-SANAT
:: İNSANLIK
:: TARİH
:: İLETİŞİM
Genç Yazarlarımız
Reklam

İMAN ETMEDİKCE CENNETE GİREMEZSİNİZ, BİRBİRİNİZİ DE SEVMEDİKCE İMAN ETMİŞ OLAMAZSINIZ!

H.z. Muhammed


Adrese Git
CHP SEÇMENLE SÖZLEŞME İMZALAYAÇAK!!

CHP’NİN SEÇİM STRATEJİSİ: SEÇMENLE SÖZLEŞME İMZALANACAK

CHP seçim çalışmalarını başlattı. Seçimde etkin bir kampanya hedefleyen CHP, il ve ilçe teşkilatlarına “çalınmadık kapı bırakmayın” mesajı verdi. Parti yönetimi, teşkilattan her seçmen kitlesine ayrı mesaj verilmesini de istedi. CHP seçim sürecinde seçmenle sözleşme imzalama karan da aldı.

CHP genişletilmiş il başkanları toplantısında seçim sürecine ilişkin önemli karar ve mesajlar çıktı. Seçimlere “CHP varsa halk için var”, “Rahat bir nefes almak için hazırız” sloganlarıyla girmeye hazırlanan CHP’den, teşkilatlarından çalınmadık kapı kalmaması istenirken “Her mahallenin sakini biz olacağız” mesajı verildi. Kadın ve gençlik kollanndan mahalle toplantıları yapılması istendi. Kapı kapı gezilecek Partililere “Seçim 2011 Kılavuzu” dağıtılırken, bu kılavuzda CHP’nin ekonomi, aile sigortası, eğitim, tanm gibi alanlarda projeleri ve vaatleri anlatıldı. Bu projelerin halka anlatılması da istendi. Projeler anlatılırken de gençlik kollan bünyesinde gönüllü oluşturulan “Bizim Çocuklar” destek olacak. Gönüllü gençler kapı kapı gezerek yurttaşa bilgilendirme yapacak ve yardıma ihtiyaçlan varsa yardım edecekler.

CHP seçmenle sözleşme de imzalayacak. Her yurttaşa CHP’nin vaatlerini içeren bir sözleşme verecek. Bu sözleşmeler tek tip değil farklı olacak. “Öğrenci sözleşmesi”, “Emeklilik sözleşmesi”, “İşçi sözleşmesi”, “Çiftçi sözleşmesi”, “Ev Kadını sözleşmesi” gibi aşlıklardan oluşan sözb leşmelerle CHP’nin vaatlerine ilişkin yurttaşa garanti verilecek. Sözleşmelerde Kemal Kılıçdaroğlu’nun imzası olacak. Sözleşmelerde, “YÖK ve harçlar kalkacak”, “Yurt sorunu 3 yıl içinde çözülecek”, “emekliler milli gelir artışından pay alacak”, “ÖTV kalkacak”, “Aile sigortası ile her ailenin en az 600 TL geliri olacak” gibi vaatler yer alacak. Sosyal medya kullanılacak CHP seçim sürecinde TV’lerde toplam 8 bin 900 kez reklam yayımlayacak.

Bu reklamlarla 42 milyon kişiye ulaşılması hedefleniyor. Aynca 32 radyodan yapılacak reklamlar ile de 25 milyon kişiye ulaşılacak. 21 ulusal gazeteye reklam verilerek 8.5 milyon yurttaşa ulaşılacak. Seçim sürecinde 59 yerel TV, 64 yerel radyo ile 8 bin 200 yerel yayın organıyla irtibat halinde olunacak. Facebook ve Twitter sosyal paylaşım sitelerinde Kılıçdaroğlu ve parti genel merkezinin yanı sıra her il ve ilçe teşkilatı da sayfa açacak. Sayfalardan emekliler, gençler için ayn ayn bilgilendirmeler yapı lacak. ‘Halkın çocukları olacak’ CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, geçen döneme göre milletvekili başvurularında 2 buçuk kat artış olduğunu söyledi. Tekin örgütün bir kesiminin önseçim istediğini de ifade etti. Seçim sürecinde 81 ile gideceklerini belirten Tekin, “Milletvekili adaylarımız bu okulun çocukları olacak. Bu okul 80 yıllık bir okul. Şöhrete ihtiyacımız yok. Halkın iktidarını halkın çocukları ile kuracağız” dedi.

 

 

EKONOMİ  
Tasarruf şart, şartta kim yapacak?
HÜSEYİN BENEK

TOPLUMSAL  
İTAAT, TEPKİ ARASINDA SIKIŞAN İNSAN!!!
FİKRİ ADİL

TOPLUMSAL  
CUMHURİYETİN YÜZÜ KADINLAR
Nevval SEVİNDİ

TARİH  
TÜRKLERİN TARİHDE YERİ ve ÖNEMİ
Tomris VAKANÜVİS

ŞİİR  
NORMALİ AŞMAK!
AHSEN'E SEVDALI

TOPLUMSAL  
DİN NEDİR, NE DEGİLDİR?!?!
SITDIK FANİ

SİYASET  
MUHALİFLER İTTİFAKLAMI, İTTİFAKSIZ MI?
M.Akif GÖKALP

SİYASET  
CHP TARTIŞMANIN KEYFİLİĞİ
AYDIN FİKİRLİ

ÖNERİLER  
KİLO SORUNUMUZ SAGLIK SORUNUNA DÖNÜŞMESİN
DERMAN ABİ

GELECEK  
YAPAY ZEKA ve METAVERSE NEDİR?
Şahin KAHİN

Reklam

“Din lüzumlu bir müessesedir. Dinsiz milletlerin devamına imkân yoktur."

                                    M.Kemal Atatürk


Adrese Git
Sitemiz en iyi 1024 x 768 çözünürlükte ve Internet Explorer ile görüntülenir...
EpoxSoft