İÇERİK Detay YAZARLARIMIZ
:: Anasayfa
:: Haberler
:: Yazarlar
:: Sesli Makale
:: TARIM
:: ÇEVRE/DOGA
:: KENT ve YAŞAM
:: SAĞLIK
:: BİLİMSEL GELİŞMELER
:: İNANÇ
:: SİYASET
:: ÇALIŞMA HAYATI
:: DÜŞÜNSEL
:: TOPLUMSAL
:: SAGLIK İÇİN SPOR
:: KİŞİSEL GELİŞİM
:: EKONOMİ
:: EGİTİM
:: YARGIDAN
:: GÜVENLİK
:: TEKNOLOJİ
:: HOBİLER
:: MAĞAZİN
:: TOPLUMSAL YÖNLENDİRME HABERİ
:: DOGAL AFETLER
:: ULUSLARARASI(DİPLOMASİ)
:: KÜLTÜR-SANAT
:: İNSANLIK
:: TARİH
:: İLETİŞİM
Genç Yazarlarımız
Reklam

İMAN ETMEDİKCE CENNETE GİREMEZSİNİZ, BİRBİRİNİZİ DE SEVMEDİKCE İMAN ETMİŞ OLAMAZSINIZ!

H.z. Muhammed


Adrese Git
ATTAN DÜŞMEDİN Mİ?

 

Kılıçdaroğlu 'dan Erdoğan'a: Sen beygirden düştün bir şey dedik mi?

CHP lideri, yürüyen merdivene ters bindiği ve “Van Denizi” dediği için kendisini eleştiren Erdoğan’a “Sen beygirden düştün, bir şey dedik mi?” karşılığını verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında, Başbakan Erdoğan’ın kendisine yönelik eleştirilerini yanıtladı. Kılıçdaroğlu, geçen hafta İstanbul’da bir toplantıya yetişmek amacıyla acele ederken yürüyen merdivene ters bindiği ve Van Gölü’ne “Van Denizi” dediği için kendisini eleştiren Erdoğan’a şöyle karşılık verdi:

“Sen bir ata bindin atı 4 kişi tutuyor, sen o beygirin üstünden düştün, biz sana bir şey dedik mi? Sen ilacını aldın veya almadın veya aldın dozunu fazla kaçırdın, arabada kaldın, balyozla arabanın camını kırdılar, biz sana bir şey dedik mi? İstanbul kadın kollarının bir programında kabloya takılıyorsun düşmemek için, seni zor yakalıyorlar, bir şey dedik mi? Futbol oynarken sağ kolunu kırdın, benim bildiğim top ayakla oynanır, nasıl kırdın? Korumaların arabalarını çaldırdılar. İnsanda biraz ahlak olur sen başbakansın insan biraz adam olur adam, dürüst olur, delikanlı olur, sen Kasımpaşa’yı da perişan ettin.”

‘Vanlılar Van Denizi der’

Kılıçdaroğlu, Başbakan’ın “Van Denizi” eleştirisiyle ilgili olarak da şunları söyledi: “Dünyadan bu kadar habersiz bir başbakanı ilk kez görüyorum. Vanlılar ‘Van denizi’ der, senin haberin yoksa ben ne yapayım, Van Valiliği internet sitesinde de görürsün bunu. Kime ne anlatayım, cehalet desem kaba kaçacak, kimyası kesinlikle bozuldu. Delikanlı olacaksın adam olacaksın yiğit olacaksın ufak işlerle uğraşmayacaksın.”

Başbakan’a 4 işlem dersi

Erdoğan’ın kişi ile aile kavramı arasındaki farkı bilmediğini savunan Kılıçdaroğlu, “Açıkladık, koro halinde başladılar Başbakan ve arkadaşları, ‘vay efendim siz hesap bilmiyorsunuz...’ Bizim projemizin adı aile sigortası. Anne baba çocuklardan oluşur, biz aile sigortasının hesabını yapıyoruz” dedi.

Erdoğan’ın hesabı aile üzerinden değil kişi sayısı üzerinden yaptığını, ancak bunda bile hataya düştüğünü belirten Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

“Sayın Başbakan, ‘12 milyon 715 bin kişiye ayda 600 TL verecekmiş çarptım, hesabını yaptım, bunun yıllık tutarı 24 milyar lira eder’ diyor. Matematik bildiği konusunda endişem var. Ben de hesap yaptım, 12 milyon 715 bin kişi, çarptık 600 ile. Bir ayda 7 milyar 600 milyon lira yapıyor, onu da çarptık 12 ile 91 milyar lira yapıyor.

Sayın Başbakan kaç demişti, 24 milyar lira. Kerrat cetvelini de öğrenmemiş o anlaşılıyor.

Yüreği hoplayacak ama

Aile sigortası parasını kadına vereceklerini belirten Kılıçdaroğlu, “Kadın kardeşlerimizin bilmesi lazım onların adresi, evi CHP’dir. Başbakan’ın yine yüreği hoplayacak ama aile sigortası dışında, evinde doğalgaz varsa belli metreküp doğalgazı ücretsiz vereceğiz, ona içi taş dolu kömürü vermeyeceğiz” dedi.

 

Salona liste gösterdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis grup toplantısında yaptığı konuşmanın bir bölümünde Ak Parti iktidara geldikten sonraki ekonomik gelişmeleri sıraladı. Kılıçdaroğlu sözlerini tamamladıktan sonra listeyi salona göstererek, “Çıksın desin ki, bu rakamlar yanlıştır bu listeyi o zaman boynuna asarım” dedi.

 

TOPLUMSAL  
KAMU ALANIYLA VATANDAŞIN KAZIKLANMASI
HÜSEYİN BENEK

TOPLUMSAL  
DİN ve DEMOKRASİ!!
FİKRİ ADİL

TOPLUMSAL  
CUMHURİYETİN YÜZÜ KADINLAR
Nevval SEVİNDİ

TARİH  
TÜRKLERİN TARİHDE YERİ ve ÖNEMİ
Tomris VAKANÜVİS

ŞİİR  
NORMALİ AŞMAK!
AHSEN'E SEVDALI

TOPLUMSAL  
DİN NEDİR, NE DEGİLDİR?!?!
SITDIK FANİ

SİYASET  
MUHALİFLER İTTİFAKLAMI, İTTİFAKSIZ MI?
M.Akif GÖKALP

SİYASET  
CHP TARTIŞMANIN KEYFİLİĞİ
AYDIN FİKİRLİ

ÖNERİLER  
KİLO SORUNUMUZ SAGLIK SORUNUNA DÖNÜŞMESİN
DERMAN ABİ

GELECEK  
YAPAY ZEKA ve METAVERSE NEDİR?
Şahin KAHİN

Reklam

“Din lüzumlu bir müessesedir. Dinsiz milletlerin devamına imkân yoktur."

                                    M.Kemal Atatürk


Adrese Git
Sitemiz en iyi 1024 x 768 çözünürlükte ve Internet Explorer ile görüntülenir...
EpoxSoft