İÇERİK Detay YAZARLARIMIZ
:: Anasayfa
:: Haberler
:: Yazarlar
:: Sesli Makale
:: TARIM
:: ÇEVRE/DOGA
:: KENT ve YAŞAM
:: SAĞLIK
:: BİLİMSEL GELİŞMELER
:: İNANÇ
:: SİYASET
:: ÇALIŞMA HAYATI
:: DÜŞÜNSEL
:: TOPLUMSAL
:: SAGLIK İÇİN SPOR
:: KİŞİSEL GELİŞİM
:: EKONOMİ
:: EGİTİM
:: YARGIDAN
:: GÜVENLİK
:: TEKNOLOJİ
:: HOBİLER
:: MAĞAZİN
:: TOPLUMSAL YÖNLENDİRME HABERİ
:: DOGAL AFETLER
:: ULUSLARARASI(DİPLOMASİ)
:: KÜLTÜR-SANAT
:: İNSANLIK
:: TARİH
:: İLETİŞİM
Genç Yazarlarımız
Reklam

İMAN ETMEDİKCE CENNETE GİREMEZSİNİZ, BİRBİRİNİZİ DE SEVMEDİKCE İMAN ETMİŞ OLAMAZSINIZ!

H.z. Muhammed


Adrese Git
yüksel, 6 milyar vergi kes, 5 milyar bile verme

 

Yüksel: “Hem çiftçiden 6 milyar vergi keseceksin hem de çiftçiye 5 milyar bile vermeyeceksin. Böyle bir düzende çiftçi ayakta kalabilir mi?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Yüksel

Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Yüksel, 26 Şubat’ta İzmir Ödemiş Mitingine bütün vatandaşları davet ettiklerini belirterek, Yeni Tarım Düzeni ile yepyeni bir ülke yaratacaklarının müjdesini verdi.

Alaattin Yüksel şu değerlendirmelerde bulundu: Cumhuriyet Halk Partisi; toprağın bereketini yok eden, çiftçiyi muhtaç hale düşüren bu iktidarı ve bu düzeni değiştirecektir.

Hem çiftçiden 6 milyar vergi keseceksin, hem çiftçiye 5 milyar bile vermeyeceksin, hem de dünyadan 20 milyarlık alım yapacaksın. Böyle bir tarım düzeni olabilir mi böyle bir düzende çiftçi ayakta kalabilir mi?

Çiftçimiz emeğinin hakkına, halkımız hak ettiği kalite ve uygun ücrete Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında kavuşacaktır.

Hedefimiz öncelikle kendi kendine yeterliliği daha sonra tarım ürünleri ihracatında büyümeyi hedef alan bir tarımsal yapının oluşturulmasıdır. Bu üretim artışına paralel olarak kırsal refahın artırılması ve üreticinin örgütlendirilerek rekabet gücünün geliştirilmesi de öncelikli hedeflerimizdendir. Çiftçimizin yaşam kalitesi ve refahını yükseltmek için üreticinin katma değeri yüksek, talebi olan ve rekabet şansı bulunan üretimlere yöneltilmesine çalışacağız.

Kurulacak “Arazi Edindirme Ofisi” ile topraksız üreticiler ile toprağı yetersiz üreticilerin sorunlarına çözüm getirilmesi için canla başla çalışacak; değerlendirilmeyen toprakların üretime açılması, verim ve alan artışı için sulama sisteminin yaygınlaştırılmasını sağlayacağız. Bu hedef doğrultusunda 2023’e kadar 11 milyon hektar arazide tarımsal üretim gerçekleştirerek, 4 milyon hektar arazinin sulama imkânına kavuşturulmasını sağlayacağız.

Sistemin işleyişi ve denetimi için “Tarım Piyasaları Düzenleme ve Denetleme Kurumu” kuracak, tarımın dünyadaki gelişmelerden yararlanabilmesi için yapılacak araştırma-geliştirme çalışmalarını yürütecek Araştırma Konseyi’ni oluşturulacağız.

Çiftçinin Üretici Birlikleri şemsiyesi altında toplanacak, üretici ve satış kooperatiflerinin etkin hale getirilecek, hal sisteminin yeniden yapılandırılacak ve çiftçinin emeğine sahip çıkan bir sistem içerisine eklenmesini sağlamış olacağız.

Biz Yeni Tarım Düzeni’nin ana hatlarını 26 Şubat’ta Ödemiş’te halkımızla paylaşacağız. Bu düzeni değiştirmek için Ege halkını bize güç vermeye çağırıyoruz. Herkesi şenliğimize, mitingimize davet ediyoruz.”

 

 

EKONOMİ  
Tasarruf şart, şartta kim yapacak?
HÜSEYİN BENEK

TOPLUMSAL  
İTAAT, TEPKİ ARASINDA SIKIŞAN İNSAN!!!
FİKRİ ADİL

TOPLUMSAL  
CUMHURİYETİN YÜZÜ KADINLAR
Nevval SEVİNDİ

TARİH  
TÜRKLERİN TARİHDE YERİ ve ÖNEMİ
Tomris VAKANÜVİS

ŞİİR  
NORMALİ AŞMAK!
AHSEN'E SEVDALI

TOPLUMSAL  
DİN NEDİR, NE DEGİLDİR?!?!
SITDIK FANİ

SİYASET  
MUHALİFLER İTTİFAKLAMI, İTTİFAKSIZ MI?
M.Akif GÖKALP

SİYASET  
CHP TARTIŞMANIN KEYFİLİĞİ
AYDIN FİKİRLİ

ÖNERİLER  
KİLO SORUNUMUZ SAGLIK SORUNUNA DÖNÜŞMESİN
DERMAN ABİ

GELECEK  
YAPAY ZEKA ve METAVERSE NEDİR?
Şahin KAHİN

Reklam

“Din lüzumlu bir müessesedir. Dinsiz milletlerin devamına imkân yoktur."

                                    M.Kemal Atatürk


Adrese Git
Sitemiz en iyi 1024 x 768 çözünürlükte ve Internet Explorer ile görüntülenir...
EpoxSoft