İÇERİK Detay YAZARLARIMIZ
:: Anasayfa
:: Haberler
:: Yazarlar
:: Sesli Makale
:: TARIM
:: ÇEVRE/DOGA
:: KENT ve YAŞAM
:: SAĞLIK
:: BİLİMSEL GELİŞMELER
:: İNANÇ
:: SİYASET
:: ÇALIŞMA HAYATI
:: DÜŞÜNSEL
:: TOPLUMSAL
:: SAGLIK İÇİN SPOR
:: KİŞİSEL GELİŞİM
:: EKONOMİ
:: EGİTİM
:: YARGIDAN
:: GÜVENLİK
:: TEKNOLOJİ
:: HOBİLER
:: MAĞAZİN
:: TOPLUMSAL YÖNLENDİRME HABERİ
:: DOGAL AFETLER
:: ULUSLARARASI(DİPLOMASİ)
:: KÜLTÜR-SANAT
:: İNSANLIK
:: TARİH
:: İLETİŞİM
Genç Yazarlarımız
Reklam

İMAN ETMEDİKCE CENNETE GİREMEZSİNİZ, BİRBİRİNİZİ DE SEVMEDİKCE İMAN ETMİŞ OLAMAZSINIZ!

H.z. Muhammed


Adrese Git
SİYASET DÜNYASINI CİDDİYETE DAVET EDİYORUM

CİDDİ KONULAR DA BARİ CİDDİYET

BİRİ ÇIKIYOR ÖZEL ORDU KURULUYOR DİYOR, BİRİ SARKIK BIYIKLI OLMAYAÇAK, ÖBÜRÜ BADEM BIYIKLI MI OLAÇAK, DİĞERİ BU ORDUDA Kİ GÖREVLİLER ŞEHİT Mİ, DEGİL Mİ DİYOR, İNSAF ALLAH AŞKINA !!!

Lütfen geyik muhabbetlerimizi kamuoyu önün de yapmayalım.

 En ciddi konuları böyle düşünmeden, taşınmadan ulu orta tartışmayalım. O kurulaçak birliğe katılaçak vatansever birinin sizin tartışmalarınızdan etkilenecegini düşünün, şu anda görev yapan güvenlik güçleri içinde sarkık bıyıklı olanları, badem bıyıklı olanları bu ifadelerinizle rahatsız ettiğinizin farkına varın. personel alım yöntemleri bellidir.
T.C vatandaşı ve gerekli özellikleri bulunduran, yapılan sınavlar da başarılı olmuş her vatandaş bu kurulaçak olan birliğin personeli olabilir, buna yasalar ve yönetmelikler çercevesinde karar verilir, bir vatandaşı bıyığından dolayı yermek, sınavlarda başarılı  veya başarısız saymak yanlıştır.
 Ciddi konuları ve sorunları kahvane ağzı ile konuşmayalım, devlet adamalığı ve sosyal sorumluluk bilincimizi unutmayalım. Geçenlerde de sen çömeldin ben ayakta durdum tartışması kime ne kazandırdı? Bu tartışmaların Dünya kamuoyu önünde yapıldığını unutmayalım. Bu kadar basitlik bize yakışıyor mu?

Bu ülke büyük bir ülke, bu toplum büyük bir kültürel mirasın sahibi, tavırlarımız da ona göre olmalı degil mi? Sokakta ki vatandaşlar bile sizden daha dikkatli, şunu dersem kimi rahatsız ederim sebebsiz yere diye düşünerek konuşuyorlar.
Kimin hattine şehitlik mertebesini vermek veya tartışmak, sen Tanrımısın birader demezler mi? Toplumun kültürel değerlerine açık saldırıdır bunlar, bazı şeylerin rast gele tatışılması hepimizi üzmektedir.

Her şeyi konuşurken bazı değerlerin yıpratılması, erozyona uğretılması hiç kimseye bir şey kazandırmaz, şehitlik gibi, dini inançlar gibi,siyasi düşüncelere yapılan saldırılar gibi, eleştiriler den bahsetmiyorum.
Yarın ükemiz işgal edildiginde tartışmaya açılmış şehitlikle ve orduyla bu ülkenin savunulması mı kolay, yoksa yıpratılmamış bir ordu ve şehitlik mertemesiyle mi? Bunları tartışmanın yeri siyaset degildir.
Degerler siyasi malzeme yapılmamalıdır. Degerlerimizin hepimize ait olduğu bilinciyle hareket edilmelidir. Değeleri toplumsal motivasyon aracı olarak algılarsak önemini daha iyi anlarız. Sorunlar tatışılmalıdır, çözüm yolları tartışmalarla bulununur, tatışmalar da sadece eleştiri olmamalı, önerilermiz de olmalıdır.

Tartışmak mı istiyorsunuz sorunumuz da konumuz da çok bazılarına şöyle bir bakalım. İşsizligin nedenlerini tatışın, ithalat olabilir mi? dış borçların neden bu kadar hızlı artığını tartışın üretmememk olabilir mi? tartışmak mı istiyorsunuz, bu kadar merası olan bir ülke neden et ithal eder oldu? yanlış teşvikler olabilir mi? yabancı yatırımcıların ülkelerine trasfer ettiği karları tartışın, yeni yatırım yapamamamızın nedeni sermaye ve para trasferi olabilir mi? iletişim, bankacılık, petrol alanlarında piyasa hakimiyetini neden kaybettiğimizi tartışın, yanlış siyasi kararların sonucum mu? Neden yerli bir cep telefonu modelimizin olmadığını tartışın, cep teklefonu ithaline 10 yılda 20 milyar dolara yakın para verdiğimmizi neden tartışmıyorsunuz. 20 milyar dolarla kaç tane telefon faprikası kurabilirdik?
Bunlar bizi de sizi de rahatsız eden konular üstünümü örttük yoksa. Tartıştığınız konulara bakın tartışmadan kacındığınız konulara bakın, tartışmalarımızın niteliği ortaya cıkıyor.

Geyik muhabbetlerinizi kamuoyu önünde yapmayın, özel sohbetlere saklayın diye öneriyorum. Yoksa toplumun ruh sağlığı bozulacak, asıl konulara uzak dura, dura aksesuar konular bula, bula gerçek sorunları es gerçiyoruz, asıl sorunlar da büyüyor.


Tartışma uslubunu ve konularını daha dikkatli seçmek dileğiyle, selam ve sevgiler,,,

 

EKONOMİ  
Tasarruf şart, şartta kim yapacak?
HÜSEYİN BENEK

TOPLUMSAL  
İTAAT, TEPKİ ARASINDA SIKIŞAN İNSAN!!!
FİKRİ ADİL

TOPLUMSAL  
CUMHURİYETİN YÜZÜ KADINLAR
Nevval SEVİNDİ

TARİH  
TÜRKLERİN TARİHDE YERİ ve ÖNEMİ
Tomris VAKANÜVİS

ŞİİR  
NORMALİ AŞMAK!
AHSEN'E SEVDALI

TOPLUMSAL  
DİN NEDİR, NE DEGİLDİR?!?!
SITDIK FANİ

SİYASET  
MUHALİFLER İTTİFAKLAMI, İTTİFAKSIZ MI?
M.Akif GÖKALP

SİYASET  
CHP TARTIŞMANIN KEYFİLİĞİ
AYDIN FİKİRLİ

ÖNERİLER  
KİLO SORUNUMUZ SAGLIK SORUNUNA DÖNÜŞMESİN
DERMAN ABİ

GELECEK  
YAPAY ZEKA ve METAVERSE NEDİR?
Şahin KAHİN

Reklam

“Din lüzumlu bir müessesedir. Dinsiz milletlerin devamına imkân yoktur."

                                    M.Kemal Atatürk


Adrese Git
Sitemiz en iyi 1024 x 768 çözünürlükte ve Internet Explorer ile görüntülenir...
EpoxSoft