İÇERİK Detay YAZARLARIMIZ
:: Anasayfa
:: Haberler
:: Yazarlar
:: Sesli Makale
:: TARIM
:: ÇEVRE/DOGA
:: KENT ve YAŞAM
:: SAĞLIK
:: BİLİMSEL GELİŞMELER
:: İNANÇ
:: SİYASET
:: ÇALIŞMA HAYATI
:: DÜŞÜNSEL
:: TOPLUMSAL
:: SAGLIK İÇİN SPOR
:: KİŞİSEL GELİŞİM
:: EKONOMİ
:: EGİTİM
:: YARGIDAN
:: GÜVENLİK
:: TEKNOLOJİ
:: HOBİLER
:: MAĞAZİN
:: TOPLUMSAL YÖNLENDİRME HABERİ
:: DOGAL AFETLER
:: ULUSLARARASI(DİPLOMASİ)
:: KÜLTÜR-SANAT
:: İNSANLIK
:: TARİH
:: İLETİŞİM
Genç Yazarlarımız
Reklam

İMAN ETMEDİKCE CENNETE GİREMEZSİNİZ, BİRBİRİNİZİ DE SEVMEDİKCE İMAN ETMİŞ OLAMAZSINIZ!

H.z. Muhammed


Adrese Git
GÜL, AHMET ATAKAN'A ÇOK ÜZÜLDÜM

GÜL DEN, ACIKLAMALAR AHMET ATAKAN İLE İLGİLİ OLAY İNCELENMEKTEDİR

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hatay'da hayatını kaybeden Ahmet Atakan ile ilgili 'Büyük üzüntü duydum. Can kaybı şaka değil, 'Ahmet Atakan ile ilgili incelemeler yapılıyor' Gereği neyse yapılacaktır' dedi.

Uluslararası Finansal Sistemler Forumunun açılışın da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, çıkışta gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. İlk soru Hatay’da yaşamını yitiren Ahmet Atakan’la ilgiliydi. "Böyle bir can kaybı olmasından büyük bir üzüntü duydum" diyen Cumhurbaşkanı Gül, " Bütün ailesinin, herkesin başı sağ olsun. Bunların memleketimizde olmaması gerekir. Can kaybı şaka değil, bunlar şüphesiz üzücü şeyler. Bununla ilgili incelemeler yapılacaktır. Netice neyse herkese açıklanacaktır. Önce iyice bir incelenmesi gerekir. Tartışmalı bir konu şu anda gördüğüm kadarıyla ama çok büyük üzüntü duydum" dedi.

CUMHURBAŞKANININ SURİYE İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİ

Suriye’deki gelişmelerle ilgili soruya Suriye’nin kimyasal silahların teslim etmeyi kabul etmesinin önemli bir gelişme olduğunu belirterek cevap veren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, şöyle konuştu:

"Özellikle bir komşu ülkede kimyasal silahların büyük miktarda olduğunu biliyoruz. Dolayısıyla Suriye’nin kimyasal silahlardan tamamen arındırılması, önemli bir gelişme. Bundan memnuniyet duymak gerekir. Ama bunun bir taktik olmaması gerekir. Bunun gerçekten bir temizlik olması gerekir. Bir de ikinci yönü var şüphesiz ki mesele sadece kimyasal silah meselesi değil. ABD’nin de buna sadece bu açıdan bakmaması gerekir. Ortada 100 binin üzerinde insanın öldüğü büyük bir iç savaşın acımasızca devam ettiği, insanların şehirlerin yok edildiği bir ülke var. Bunun muhakkak durdurmak gerekir. Muhakkak siyasi bir çıkış stratejisinin olması gerekir. Yoksa bunun böyle devam edecek olmasını kimse kabul edemez. ’Kimyasal silahlar teslim edildi. Tamam biz amacımıza ulaştık. Öbür taraftan ne olursa olsun’ demenin de doğru olmadığı kanaatindeyim. Hep beraber gerçek anlamda Suriye’de bu iç savaşı bitirecek ve yeni bir düzenin normal insanların kendi ülkelerinde yaşayabileceği yeni bir durumun kurulabilmesi için gerçek anlamda bir siyasi bir çıkış stratejine ihtiyaç var. Bunun hala ortaya konmamış olması çok büyük üzüntü."

CEMİL BAYIK SORUSUNA TEPKİ

Cumhurbaşkanı Gül, çözüm sürecine yönelik terör örgütü yöneticilerinin açıklamalarıyla ilgili bir soruya tepki göstererek, " Buna söylenecek bir şey yok" dedi.

TÜRK EKONOMİSİ FARKINDA

Önümüzdeki dönemde gerçekleşecek 3 seçimin ve gelişmekte olan ülkelerdeki satış baskısının Türk ekonomisini nasıl etkileyeceği şeklindeki bir soruya da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Türk ekonomisi büyümeye devam ediyor. Türk ekonomisi iyi yolda. Daha da iyi olacak. Tereddütler vardı bunu görüyorum. Dün açıklanan istatistikler, bunlar bu tip kaygılara gerek olmadığını gösterdi. Şüphesiz ki ekonomi yönetimi bunların farkında. Dünyada olup bitenden, çevrede olup bitenden. Gerekli tedbirler alınıyor, alınacaktır. Türkiye’nin geleceğinden kimsenin herhangi bir tereddüde girmemesi gerekiyor. Seçimlerin olması da Türkiye’de ilk defa değil. 1946’den beri Türkiye’de çok partili seçimler var. Bunlar olağan süreçlerdir" yanıtını verdi.

 

TOPLUMSAL  
İTAAT, TEPKİ ARASINDA SIKIŞAN İNSAN!!!
FİKRİ ADİL

SİYASET  
2024 Seçim Sonuçları !!
HÜSEYİN BENEK

TOPLUMSAL  
CUMHURİYETİN YÜZÜ KADINLAR
Nevval SEVİNDİ

TARİH  
TÜRKLERİN TARİHDE YERİ ve ÖNEMİ
Tomris VAKANÜVİS

ŞİİR  
NORMALİ AŞMAK!
AHSEN'E SEVDALI

TOPLUMSAL  
DİN NEDİR, NE DEGİLDİR?!?!
SITDIK FANİ

SİYASET  
MUHALİFLER İTTİFAKLAMI, İTTİFAKSIZ MI?
M.Akif GÖKALP

SİYASET  
CHP TARTIŞMANIN KEYFİLİĞİ
AYDIN FİKİRLİ

ÖNERİLER  
KİLO SORUNUMUZ SAGLIK SORUNUNA DÖNÜŞMESİN
DERMAN ABİ

GELECEK  
YAPAY ZEKA ve METAVERSE NEDİR?
Şahin KAHİN

Reklam

“Din lüzumlu bir müessesedir. Dinsiz milletlerin devamına imkân yoktur."

                                    M.Kemal Atatürk


Adrese Git
Sitemiz en iyi 1024 x 768 çözünürlükte ve Internet Explorer ile görüntülenir...
EpoxSoft