İÇERİK Detay YAZARLARIMIZ
:: Anasayfa
:: Haberler
:: Yazarlar
:: Sesli Makale
:: TARIM
:: ÇEVRE/DOGA
:: KENT ve YAŞAM
:: SAĞLIK
:: BİLİMSEL GELİŞMELER
:: İNANÇ
:: SİYASET
:: ÇALIŞMA HAYATI
:: DÜŞÜNSEL
:: TOPLUMSAL
:: SAGLIK İÇİN SPOR
:: KİŞİSEL GELİŞİM
:: EKONOMİ
:: EGİTİM
:: YARGIDAN
:: GÜVENLİK
:: TEKNOLOJİ
:: HOBİLER
:: MAĞAZİN
:: TOPLUMSAL YÖNLENDİRME HABERİ
:: DOGAL AFETLER
:: ULUSLARARASI(DİPLOMASİ)
:: KÜLTÜR-SANAT
:: İNSANLIK
:: TARİH
:: İLETİŞİM
Genç Yazarlarımız
Reklam

İMAN ETMEDİKCE CENNETE GİREMEZSİNİZ, BİRBİRİNİZİ DE SEVMEDİKCE İMAN ETMİŞ OLAMAZSINIZ!

H.z. Muhammed


Adrese Git
CUMHURBAŞKANIMIZIN BAYRAM MESAJI

CUMHURBAŞKANIMIZIN BAYRAM MESAJI

“Değerli Vatandaşlarım,


Bir Ramazan Bayramı’nı daha hep birlikte idrak etmenin mutluluğu içindeyiz. Bayram’ın ülkemiz için, Türk ve İslam dünyası için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Herkesin huzur içinde, ailesiyle, tüm sevdikleriyle, acı ve kederden uzak güzel bir bayram geçirmesini temenni ediyorum. Bu duygularla bütün vatandaşlarımın Bayram’ını kutluyorum.

Bayramlar, barış ve sevinç günleridir. Hem büyükleri hem küçükleri sevindirme, onların varlıklarına ne kadar önem verdiğimizi gösterme günleridir. İnsanlar, arasındaki sevgi, saygı ve kardeşliğin pekişmesine, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olan bayramların, sosyal ve kültürel hayatımızda vazgeçilmez bir yeri vardır. Dolayısıyla bayramlar toplumumuzu bir arada tutan en önemli yapı taşlarından biridir. Birlik ve beraberliğimizi daima korumalı, aramıza nifak sokmak isteyenlere asla fırsat vermemeliyiz.

İnsan olmanın önemini hatırlatan bayramlar, dargınlıkları ve kırgınlıkları geride bırakarak, kucaklaşmak ve kaynaşmak yönünde güzel fırsatlar sunmaktadır. Vatandaşlarımızın bu anlayışla, bu mübarek günleri en iyi şekilde değerlendireceğine  inanıyorum.

Aziz Vatandaşlarım,

Sizlerin de bildiği gibi, bayramlar aynı zamanda bir yardımlaşma ve dayanışma günüdür. Dünyanın neresinde yaşarsa yaşasın imkansızlıklar içindeki insanlara sahip çıkma ve kucak açma günüdür.

Ülkemiz Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı vesilesiyle, insanlığın ortak acılarını kendi acısı olarak gördüğünü, dünyada barışın, huzurun ve refahın sağlanması amacıyla daima aktif rol üstlendiğini bir kez göstermiştir. Türkiye’nin  büyük bir kıtlığın ve açlığın yaşandığı Somali’ye olan ilgisi ve öncülük ettiği yardımlar, zor şartlar altındaki insanların umudunu yeşertmiştir. Halkımız Ramazan ayının ruhuna uygun şekilde adeta seferber olmuş, buradaki insanlık dramına seyirci kalmayacağını göstererek, bütün dünyaya insanlık dersi vermiştir. Ülkemiz ve halkımız liderlik ettiği teşebbüslerle, Somali’deki felaketi gözler önüne sermiş, bu ülkedeki trajedinin esasen bir insanlık sorunu olduğunu bütün dünyaya anlatmıştır.

Somaliye yardım elini uzatarak örnek bir duyarlılık sergileyen kadirşinas halkımıza, kurumlarımıza ve sivil toplum örgütlerimize takdir hislerimi ifade ediyor, minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

Kıymetli Vatandaşlarım,

Bir taraftan bayram coşkusunu yaşarken, diğer taraftan da ülkemizin ulaştığı seviyeyle gurur duyuyoruz. Bu vesileyle Türkiye’nin geleceğinin parlak olduğunu bir kez daha vurgulamak istiyorum.

Yarınlara güvenle ve iyimserlikle bakmamızı sağlayan imkanlara, başta genç ve dinamik nüfusumuz olmak üzere büyük bir potansiyele sahibiz.

Bugün artık dünya sahnesinde yepyeni bir Türkiye var. Her alandaki başarılarıyla, uluslararası alandaki aktif ve yapıcı teşebbüsleriyle  dünyanın dikkatini çeken Türkiye, önde gelen küresel bir aktör olma yolunda ilerlemektedir.

Birlik ve beraberliğimizden aldığımız güçle, tüm sorunlarımızı elbirliğiyle aşacak, büyük bir özgüven içerisinde gelişmemizi sürdürecek, yeni dünya düzeninde hak ettiğimiz yeri mutlaka alacağız.

Toplumumuzun tüm katmanlarında bu yönde güçlü bir iradenin bulunduğunu görmekten memnuniyet duyuyorum.

Bu düşüncelerle, yurt içindeki ve yurt dışındaki bütün vatandaşlarımın, Türk ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı tekrar tebrik ediyorum. Şehitlerimize rahmet, gazilerimize sağlık ve mutluluklar diliyorum. Bayram’ın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk getirmesini, dünyanın çeşitli bölgelerinde insanları tehdit eden huzursuzlukların sona ermesini Allah'tan temenni ediyorum.”
 

Ramazan Bayramı Mesajı  29.08.2011

 

TOPLUMSAL  
İTAAT, TEPKİ ARASINDA SIKIŞAN İNSAN!!!
FİKRİ ADİL

SİYASET  
2024 Seçim Sonuçları !!
HÜSEYİN BENEK

TOPLUMSAL  
CUMHURİYETİN YÜZÜ KADINLAR
Nevval SEVİNDİ

TARİH  
TÜRKLERİN TARİHDE YERİ ve ÖNEMİ
Tomris VAKANÜVİS

ŞİİR  
NORMALİ AŞMAK!
AHSEN'E SEVDALI

TOPLUMSAL  
DİN NEDİR, NE DEGİLDİR?!?!
SITDIK FANİ

SİYASET  
MUHALİFLER İTTİFAKLAMI, İTTİFAKSIZ MI?
M.Akif GÖKALP

SİYASET  
CHP TARTIŞMANIN KEYFİLİĞİ
AYDIN FİKİRLİ

ÖNERİLER  
KİLO SORUNUMUZ SAGLIK SORUNUNA DÖNÜŞMESİN
DERMAN ABİ

GELECEK  
YAPAY ZEKA ve METAVERSE NEDİR?
Şahin KAHİN

Reklam

“Din lüzumlu bir müessesedir. Dinsiz milletlerin devamına imkân yoktur."

                                    M.Kemal Atatürk


Adrese Git
Sitemiz en iyi 1024 x 768 çözünürlükte ve Internet Explorer ile görüntülenir...
EpoxSoft